Цікавий спосіб подачі заливного.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Помідори заливні. Інгредієнти
1 кг помідорів (6-7 штук)
200 г курячого філе
150 г моркви
150 г цибулі
20 г желатину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулину розрізати на 4 частини, морква крупно нарізати.
Крок 2 Викласти в каструлю філе, цибулю, моркву, посолити, поперчити, варити філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 4 Філе дрібно нарізати.
Крок 5 Бульйон процідити (всього знадобиться близько 1 склянки бульйону), додати желатин і довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 6 Помідори вимити, зрізати верхівку.
Крок 7 Акуратно чайною ложкою видалити м'якоть.
Крок 8 Нафарширувати курячим філе.
Крок 9 Залити бульйоном.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 10
Смачного!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Помідори заливні. Інгредієнти
1 кг помідорів (6-7 штук)
200 г курячого філе
150 г моркви
150 г цибулі
20 г желатину
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулину розрізати на 4 частини, морква крупно нарізати.
Крок 2 Викласти в каструлю філе, цибулю, моркву, посолити, поперчити, варити філе до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 4 Філе дрібно нарізати.
Крок 5 Бульйон процідити (всього знадобиться близько 1 склянки бульйону), додати желатин і довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 6 Помідори вимити, зрізати верхівку.
Крок 7 Акуратно чайною ложкою видалити м'якоть.
Крок 8 Нафарширувати курячим філе.
Крок 9 Залити бульйоном.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 10
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий