Ніжна, ароматна ікра.
Її можна намазати на хліб і подати до супу.
Зберігається така ікра в холодильнику близько тижня.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 500-600 мл.
Інгредієнти
Кабачкова ікра (Не заготовка). Інгредієнти
1 кг кабачків (очищених необхідно близько 800 г)
150 г моркви
150 г цибулі
2-3 зубчики часнику
2 ст.л. томатної пасти (або кетчупу)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Кабачки почистити (якщо кабачки старі, видалити насіння), нарізати кубиками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати кабачки, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, тушкувати близько 10 хвилин.
Крок 8 Додати томатну пасту.
Крок 9 Перемішати.
Тушкувати близько 5 хвилин.
Крок 10 Готову ікру остудити.
Викласти в блендер.
Крок 11 Подрібнити.
Крок 12
Смачного!
Її можна намазати на хліб і подати до супу.
Зберігається така ікра в холодильнику близько тижня.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 500-600 мл.
Інгредієнти
Кабачкова ікра (Не заготовка). Інгредієнти
1 кг кабачків (очищених необхідно близько 800 г)
150 г моркви
150 г цибулі
2-3 зубчики часнику
2 ст.л. томатної пасти (або кетчупу)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Кабачки почистити (якщо кабачки старі, видалити насіння), нарізати кубиками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Додати кабачки, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, тушкувати близько 10 хвилин.
Крок 8 Додати томатну пасту.
Крок 9 Перемішати.
Тушкувати близько 5 хвилин.
Крок 10 Готову ікру остудити.
Викласти в блендер.
Крок 11 Подрібнити.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий