Вкуснейшая закуска!
Мус виходить дуже-дуже ніжним. Черрі і перепелині яйця доповнюють смак і надають яскравість тарталетки.
Бажано використовувати маленькі тарталетки. Замість черрі можна використовувати звичайні помідори, нарізані невеликими шматочками, також, замість перепелиних яєць можна використовувати курячі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 40 невеликих тарталеток.
Інгредієнти
Тарталетки з печінковим мусом, перепелиними яйцями і помідорами чері. Інгредієнти
печінковий мус:
500 г курячої печінки
150 мл вершків (10-20%)
150 г моркви
150 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
також:
тарталетки
перепелині яйця (близько 20 шт.)
помідори черрі (близько 20 шт.)
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати печінку.
Смажити, при помішуванні, протягом 15-20 хвилин.
Остудити.
Крок 7 Готову печінку покласти в блендер, додати вершки, все подрібнити.
Якщо блендера немає, печінка можна пропустити через м'ясорубку, потім додати вершки, перемішати.
Крок 8 До печінки додати зелень, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 9 Черрі і яйця розрізати на дві частини.
Крок 10 У тарталетки викласти печінковий мус (за допомогою кулінарного шприца або ложкою).
Крок 11 На мус викласти яйця і черрі.
Крок 12 Прикрасити зеленню.
Смачного!
Мус виходить дуже-дуже ніжним. Черрі і перепелині яйця доповнюють смак і надають яскравість тарталетки.
Бажано використовувати маленькі тарталетки. Замість черрі можна використовувати звичайні помідори, нарізані невеликими шматочками, також, замість перепелиних яєць можна використовувати курячі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 40 невеликих тарталеток.
Інгредієнти
Тарталетки з печінковим мусом, перепелиними яйцями і помідорами чері. Інгредієнти
печінковий мус:
500 г курячої печінки
150 мл вершків (10-20%)
150 г моркви
150 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
також:
тарталетки
перепелині яйця (близько 20 шт.)
помідори черрі (близько 20 шт.)
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати печінку.
Смажити, при помішуванні, протягом 15-20 хвилин.
Остудити.
Крок 7 Готову печінку покласти в блендер, додати вершки, все подрібнити.
Якщо блендера немає, печінка можна пропустити через м'ясорубку, потім додати вершки, перемішати.
Крок 8 До печінки додати зелень, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 9 Черрі і яйця розрізати на дві частини.
Крок 10 У тарталетки викласти печінковий мус (за допомогою кулінарного шприца або ложкою).
Крок 11 На мус викласти яйця і черрі.
Крок 12 Прикрасити зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий