Дуже ситна закуска.
В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який салат, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Інгредієнти
Фаршировані булочки. Інгредієнти
4 круглі булочки
200 г курячого філе
150 г помідорів
1 баночка консервованого горошку (340 г)
100 г сиру
листя зеленого салату
сіль
перець
майонез
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 25 хвилин після закипання).
Крок 2 Потім філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками (якщо помідори занадто соковиті, сік можна злити).
Крок 4 Змішати філе, помідори, горошок (воду злити), посолити, поперчити.
Крок 5 Заправити майонезом.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці (можна сир перемішати з начинкою).
Крок 7 Булочки розрізати по горизонталі на 2 частини.
Крок 8 Вийняти м'якуш (він нам не знадобиться).
Крок 9 Обидві частини булочки наповнити начинкою.
Крок 10 Нижню частину посипати сиром.
Крок 11 На сир викласти листя салату.
Крок 12 Накрити другою половиною.
Булочки можна трохи підігріти, а можна подавати холодними.
Смачного!
В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який салат, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Інгредієнти
Фаршировані булочки. Інгредієнти
4 круглі булочки
200 г курячого філе
150 г помідорів
1 баночка консервованого горошку (340 г)
100 г сиру
листя зеленого салату
сіль
перець
майонез
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 25 хвилин після закипання).
Крок 2 Потім філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками (якщо помідори занадто соковиті, сік можна злити).
Крок 4 Змішати філе, помідори, горошок (воду злити), посолити, поперчити.
Крок 5 Заправити майонезом.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці (можна сир перемішати з начинкою).
Крок 7 Булочки розрізати по горизонталі на 2 частини.
Крок 8 Вийняти м'якуш (він нам не знадобиться).
Крок 9 Обидві частини булочки наповнити начинкою.
Крок 10 Нижню частину посипати сиром.
Крок 11 На сир викласти листя салату.
Крок 12 Накрити другою половиною.
Булочки можна трохи підігріти, а можна подавати холодними.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий