Найніжніший, яскравий, смачний паштет.
Замість курячої печінки можна використовувати яловичу, але з курячою виходить набагато смачніше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Паштет з курячою печінкою та сиром. Інгредієнти
500 г курячої печінки
300 г сиру
10 г желатину
150 г помідорів
150 г моркви
150 г цибулі
зелень
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Морква (сиру) натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 8 Додати печінку, посолити, смажити до готовності (10-15 хвилин).
Остудити.
Крок 9 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім трохи остудити.
Крок 10 Пропустити печінку через м'ясорубку.
Крок 11 Змішати печінку і моркву.
Крок 12 Додати половину желатину в печінкову масу, перемішати.
Крок 13 Змішати сир, помідори, зелень.
Крок 14 Додати залишився желатин в сирну масу, перемішати.
Крок 15 Викласти половину печінки у форму (я використовувала форму розміром 11 ? 23 см, і висотою 5 см), розрівняти.
Крок 16 На печінку викласти весь сир, розрівняти.
Крок 17 На сир викласти залишилася печінку, розрівняти.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 18
Смачного!
Замість курячої печінки можна використовувати яловичу, але з курячою виходить набагато смачніше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Паштет з курячою печінкою та сиром. Інгредієнти
500 г курячої печінки
300 г сиру
10 г желатину
150 г помідорів
150 г моркви
150 г цибулі
зелень
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Морква (сиру) натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 8 Додати печінку, посолити, смажити до готовності (10-15 хвилин).
Остудити.
Крок 9 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Потім трохи остудити.
Крок 10 Пропустити печінку через м'ясорубку.
Крок 11 Змішати печінку і моркву.
Крок 12 Додати половину желатину в печінкову масу, перемішати.
Крок 13 Змішати сир, помідори, зелень.
Крок 14 Додати залишився желатин в сирну масу, перемішати.
Крок 15 Викласти половину печінки у форму (я використовувала форму розміром 11 ? 23 см, і висотою 5 см), розрівняти.
Крок 16 На печінку викласти весь сир, розрівняти.
Крок 17 На сир викласти залишилася печінку, розрівняти.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 18
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий