Звичайно, рибу можна просто нарізати, і змішати з начинкою, але трояндочка виглядає набагато цікавіше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 штук.
Інгредієнти
Яйця, фаршировані сьомгою. Інгредієнти
5 яєць
150 г слабосоленої сьомги (або форелі, горбуші)
майонез
петрушка (або будь-яка зелень за смаком)
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини.
Крок 2 Жовтки вийняти.
Крок 3 Жовтки подрібнити.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати жовтки і зелень.
Крок 6 Додати майонез, перемішати.
Крок 7 Отриманою масою нафарширувати половинки яєць.
Крок 8 Сьомгу нарізати тонкими смужками.
Крок 9 Смужки скрутити рулетиком.
Вийде ось така трояндочка.
Крок 10 Трояндочку поставити на половинку яйця.
Крок 11 Прикрасити зеленню.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 штук.
Інгредієнти
Яйця, фаршировані сьомгою. Інгредієнти
5 яєць
150 г слабосоленої сьомги (або форелі, горбуші)
майонез
петрушка (або будь-яка зелень за смаком)
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини.
Крок 2 Жовтки вийняти.
Крок 3 Жовтки подрібнити.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати жовтки і зелень.
Крок 6 Додати майонез, перемішати.
Крок 7 Отриманою масою нафарширувати половинки яєць.
Крок 8 Сьомгу нарізати тонкими смужками.
Крок 9 Смужки скрутити рулетиком.
Вийде ось така трояндочка.
Крок 10 Трояндочку поставити на половинку яйця.
Крок 11 Прикрасити зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий