Швидкий і легкий спосіб приготування смачних овочів.
Таку закуску ідеально подати до картопляного пюре або смаженої картоплі.
Якщо любите гостреньке - додайте 3 ст.л. оцту в кожну баночку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 баночки об'ємом 600 мл.
Інгредієнти
Черрі, огірки, болгарський перець мариновані по-швидкому. Інгредієнти
300 г чері
300 г огірків
300 г болгарського перцю
200 г цибулі
5-6 зубчиків часнику
кріп
маринад:
1 л води
2 ст.л. (Без гірки) солі
2 ст.л. (Без гірки) цукру
6 ст.л. оцту 9%
7-8 горошин чорного перцю
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Часник нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Огірки нарізати кружечками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 У банки покласти цибулю і часник.
Крок 6 Викласти помідори, огірки, болгарський перець.
Крок 7 Зверху викласти кріп.
Крок 8 Готуємо маринад.
У воду додати цукор, сіль, перець горошком.
Довести до кипіння, кип'ятити близько 3 хвилин.
Крок 9 Гарячим відваром залити овочі.
Крок 10 У кожну баночку додати по 2 ст.л. оцту.
Закрити кришкою.
Остудити.
Поставити в холодильник на 3-5 днів.
Смачного!
Таку закуску ідеально подати до картопляного пюре або смаженої картоплі.
Якщо любите гостреньке - додайте 3 ст.л. оцту в кожну баночку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 баночки об'ємом 600 мл.
Інгредієнти
Черрі, огірки, болгарський перець мариновані по-швидкому. Інгредієнти
300 г чері
300 г огірків
300 г болгарського перцю
200 г цибулі
5-6 зубчиків часнику
кріп
маринад:
1 л води
2 ст.л. (Без гірки) солі
2 ст.л. (Без гірки) цукру
6 ст.л. оцту 9%
7-8 горошин чорного перцю
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Часник нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Огірки нарізати кружечками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 У банки покласти цибулю і часник.
Крок 6 Викласти помідори, огірки, болгарський перець.
Крок 7 Зверху викласти кріп.
Крок 8 Готуємо маринад.
У воду додати цукор, сіль, перець горошком.
Довести до кипіння, кип'ятити близько 3 хвилин.
Крок 9 Гарячим відваром залити овочі.
Крок 10 У кожну баночку додати по 2 ст.л. оцту.
Закрити кришкою.
Остудити.
Поставити в холодильник на 3-5 днів.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий