Спаржу легко знайти у великих супермаркетах.
Її можна просто відварити, і подати на гарнір, наприклад, до м'яса.
Але мені подобається запечена з беконом спаржа.
Вона виходить трохи хрустка.
Замість Пармезану можна використовувати будь-який твердий сир.
Інгредієнти
Спаржа, запечена з беконом і сиром. Інгредієнти
300 г спаржі (білої або зеленої)
7-10 смужок бекону
50 г сиру (у мене Пармезан)
Приготування
Крок 1 Білу спаржу почистити (зелену чистити не треба).
Крок 2 Відламати тверду частину.
Крок 3 Покласти в киплячу воду, варити протягом 5 хвилин.
Крок 4 Відварену спаржу остудити, кожну обернути в смужку бекону.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Спаржу викласти у форму для запікання.
Крок 7 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 20 хвилин).
Смачного!
Її можна просто відварити, і подати на гарнір, наприклад, до м'яса.
Але мені подобається запечена з беконом спаржа.
Вона виходить трохи хрустка.
Замість Пармезану можна використовувати будь-який твердий сир.
Інгредієнти
Спаржа, запечена з беконом і сиром. Інгредієнти
300 г спаржі (білої або зеленої)
7-10 смужок бекону
50 г сиру (у мене Пармезан)
Приготування
Крок 1 Білу спаржу почистити (зелену чистити не треба).
Крок 2 Відламати тверду частину.
Крок 3 Покласти в киплячу воду, варити протягом 5 хвилин.
Крок 4 Відварену спаржу остудити, кожну обернути в смужку бекону.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Спаржу викласти у форму для запікання.
Крок 7 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 20 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий