вторник, 10 марта 2015 г.

Спаржа, запечена з беконом і сиром

Спаржу легко знайти у великих супермаркетах.
Її можна просто відварити, і подати на гарнір, наприклад, до м'яса.
Але мені подобається запечена з беконом спаржа.
Вона виходить трохи хрустка.
Замість Пармезану можна використовувати будь-який твердий сир.
Інгредієнти
Спаржа, запечена з беконом і сиром. Інгредієнти

    300 г спаржі (білої або зеленої)
    7-10 смужок бекону
    50 г сиру (у мене Пармезан)

Приготування

Крок 1 Білу спаржу почистити (зелену чистити не треба).

Крок 2 Відламати тверду частину.

Крок 3 Покласти в киплячу воду, варити протягом 5 хвилин.

Крок 4 Відварену спаржу остудити, кожну обернути в смужку бекону.

Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.

Крок 6 Спаржу викласти у форму для запікання.

Крок 7 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 20 хвилин).

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини caythuocla.com cms-dle.ru comicsblog.ru codescript.ru chis-chernomorsk.com.ua cinema-pulse.ru cool-answers.ru comicsarchive.org cotkan.ru cookday.ru affordable dental insurance affordable family health insurance affordable group health insurance