Закуска цікаво і незвично виглядає на святковому столі.
В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який салат, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти
Закуска Морська раковина. Інгредієнти
5 круглих булочок
2 яйця
100 г креветок (відварених)
50 г червоної ікри
майонез
сіль
рослинне масло
для прикраси:
5 перепелиних яєць
Приготування
Крок 1 Булочки розрізати уздовж, але не до кінця.
Крок 2 З нижньої частини вийняти м'якуш.
Крок 3 На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору.
Крок 4 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Креветки дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати сухарики, креветки, яйця, ікру.
Крок 7 Заправити майонезом.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 8 Булочки начинити салатом.
Щоб булочки не зачинялися, поставити зубочистку.
Крок 9 Для прикраси можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину.
Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.
Крок 10
Смачного!
В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-який салат, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти
Закуска Морська раковина. Інгредієнти
5 круглих булочок
2 яйця
100 г креветок (відварених)
50 г червоної ікри
майонез
сіль
рослинне масло
для прикраси:
5 перепелиних яєць
Приготування
Крок 1 Булочки розрізати уздовж, але не до кінця.
Крок 2 З нижньої частини вийняти м'якуш.
Крок 3 На рослинному маслі посмажити м'якуш до золотистого кольору.
Крок 4 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Креветки дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати сухарики, креветки, яйця, ікру.
Крок 7 Заправити майонезом.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 8 Булочки начинити салатом.
Щоб булочки не зачинялися, поставити зубочистку.
Крок 9 Для прикраси можна покласти перепелине яйце, воно буде символізувати перлину.
Якщо перепелиних яєць немає, можна вирізати овал з білка курячого яйця.
Крок 10
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий