Ці яйця робилися в переддень року Щура, звідси й назва.
В якості начинки можна використовувати будь фарш.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця Щуренята. Інгредієнти
3 яйця
50 г сиру (твердого)
1-2 зубчики часнику
майонез
листя зеленого салату
також:
редис (або огірок, морква)
гвоздика (або чорний перець горошком)
червоний перець горошком
гілочки кропу або петрушки
хвостики від редиски або буряка (або гілочки зелені)
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини, жовток видалити.
Крок 2 Жовтки подрібнити.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Змішати сир і жовтки.
Крок 5 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Заправити майонезом.
Крок 7 Яйця нафарширувати сирною масою.
Крок 8 Перевернути нафаршировану половинку яйця, і викласти на лист салату (щоб начинка не випала).
Крок 9 Зробити з гвоздики оченята.
Крок 10 Зробити два надрізи, і вставити в них тонко нарізаний редис (морква, огірок).
Крок 11 З червоного перцю зробити ніс (можна «приклеїти» його на крапельку майонезу).
Крок 12 З гілочок кропу (петрушки) зробити вусики.
Крок 13 Зробити хвостик з хвостика редису або буряка.
Подавати на листі салату.
Смачного!
В якості начинки можна використовувати будь фарш.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця Щуренята. Інгредієнти
3 яйця
50 г сиру (твердого)
1-2 зубчики часнику
майонез
листя зеленого салату
також:
редис (або огірок, морква)
гвоздика (або чорний перець горошком)
червоний перець горошком
гілочки кропу або петрушки
хвостики від редиски або буряка (або гілочки зелені)
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини, жовток видалити.
Крок 2 Жовтки подрібнити.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Змішати сир і жовтки.
Крок 5 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Заправити майонезом.
Крок 7 Яйця нафарширувати сирною масою.
Крок 8 Перевернути нафаршировану половинку яйця, і викласти на лист салату (щоб начинка не випала).
Крок 9 Зробити з гвоздики оченята.
Крок 10 Зробити два надрізи, і вставити в них тонко нарізаний редис (морква, огірок).
Крок 11 З червоного перцю зробити ніс (можна «приклеїти» його на крапельку майонезу).
Крок 12 З гілочок кропу (петрушки) зробити вусики.
Крок 13 Зробити хвостик з хвостика редису або буряка.
Подавати на листі салату.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий