Яскрава, незвичайна закуска, ефектно виглядає на столі.
Бажано використовувати різнокольоровий перець.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований сиром і яйцями. Інгредієнти
3 болгарських перцю
300-400 г сиру (твердого)
3 яйця (варених)
2-3 зубчики часнику
майонез
Приготування
Крок 1 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 3 Додати трохи майонезу, перемішати.
Крок 4 Перець вимити, видалити насіння.
Крок 5 Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці.
Крок 6 В середину перцю помістити яйце, все інше простір щільно заповнити сиром.
Поставити перець в холодильник на 3-4 години.
Крок 7 Потім гострим ножем розрізати на порції.
Смачного!
Бажано використовувати різнокольоровий перець.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований сиром і яйцями. Інгредієнти
3 болгарських перцю
300-400 г сиру (твердого)
3 яйця (варених)
2-3 зубчики часнику
майонез
Приготування
Крок 1 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 3 Додати трохи майонезу, перемішати.
Крок 4 Перець вимити, видалити насіння.
Крок 5 Сирною масою нафарширувати перці, залишивши місце в серединці.
Крок 6 В середину перцю помістити яйце, все інше простір щільно заповнити сиром.
Поставити перець в холодильник на 3-4 години.
Крок 7 Потім гострим ножем розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий