Проста, але ефектна закуска.
Начинку можна використовувати будь-яку. Подавати теплим або гарячим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Фарширований батон. Інгредієнти
батон (вагою близько 400 г)
300 г фаршу
200 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
100 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати фарш, обсмажити.
Крок 6 Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Крок 7 Додати перець.
Посолити, поперчити.
Смажити 10 хвилин.
Крок 8 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Батон розрізати.
Крок 10 Вийняти м'якуш.
Крок 11 Викласти начинку.
Крок 12 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Начинку можна використовувати будь-яку. Подавати теплим або гарячим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Фарширований батон. Інгредієнти
батон (вагою близько 400 г)
300 г фаршу
200 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
100 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати фарш, обсмажити.
Крок 6 Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Крок 7 Додати перець.
Посолити, поперчити.
Смажити 10 хвилин.
Крок 8 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Батон розрізати.
Крок 10 Вийняти м'якуш.
Крок 11 Викласти начинку.
Крок 12 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий