Дуже ніжне, ароматне, смачне блюдо.
Рекомендую використовувати саме білі гриби (ідеально свіжі, але можна і заморожені).
Замість кокотниц можна використовувати маленькі горщики для запікання.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Жюльєн з білих грибів. Інгредієнти
500 г грибів
150 г цибулі
150 г сиру
сіль
перець
вершкове масло
соус:
250 мл вершків (10-15%) або молока
30 г вершкового масла
30 г борошна
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 На вершковому маслі обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
Крок 5 Готуємо соус.
Вершкове масло розтопити.
Крок 6 Додати борошно, злегка обсмажити.
Крок 7 Додати вершки.
Нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
Крок 8 Змішати гриби і соус, прибрати з вогню.
Крок 9 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Гриби з соусом викласти в кокотніци.
Крок 11 Посипати сиром.
Крок 12 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Рекомендую використовувати саме білі гриби (ідеально свіжі, але можна і заморожені).
Замість кокотниц можна використовувати маленькі горщики для запікання.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Жюльєн з білих грибів. Інгредієнти
500 г грибів
150 г цибулі
150 г сиру
сіль
перець
вершкове масло
соус:
250 мл вершків (10-15%) або молока
30 г вершкового масла
30 г борошна
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 На вершковому маслі обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити протягом 30-35 хвилин.
Крок 5 Готуємо соус.
Вершкове масло розтопити.
Крок 6 Додати борошно, злегка обсмажити.
Крок 7 Додати вершки.
Нагрівати до тих пір, поки соус не почне густіти.
Крок 8 Змішати гриби і соус, прибрати з вогню.
Крок 9 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Гриби з соусом викласти в кокотніци.
Крок 11 Посипати сиром.
Крок 12 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий