Ніжний салат в хрусткій оболонці.
Замість болгарського перцю можна використовувати мариновані гриби (близько 100 г).
Замість перепелиних яєць можна додати курячі, які треба нарізати кубиками.
Вийде не настільки ефектно, але не менш смачно.
Ця закуска дуже схожа на салат «Гніздо глухаря», але все ж, відрізняється.
Я пропоную подавати її порційно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Гніздечка Великодні. Інгредієнти
500 г картоплі
150 г курячого філе
150 г болгарського перцю
100 г цибулі
зелень за смаком
сметана (або майонез)
перепелині яйця (9-12 шт.)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Готове філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 6 Зелень дрібно нарізати.
Крок 7 Змішати філе, перець, цибуля, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Додати трохи сметани (близько 1-2 ст.л.), перемішати.
Крок 9 Картоплю натерти на тертці для корейської моркви, або нарізати дуже тонкою соломкою.
Крок 10 У великій кількості розігрітого масла посмажити картоплю до золотавого кольору.
Смажити краще невеликими порціями.
Готову картоплю промокнути паперовим рушником, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 11 На тарілки викласти салат.
Крок 12 На салат викласти картоплю.
Крок 13 В серединку викласти яйця.
Смачного!
Замість болгарського перцю можна використовувати мариновані гриби (близько 100 г).
Замість перепелиних яєць можна додати курячі, які треба нарізати кубиками.
Вийде не настільки ефектно, але не менш смачно.
Ця закуска дуже схожа на салат «Гніздо глухаря», але все ж, відрізняється.
Я пропоную подавати її порційно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Гніздечка Великодні. Інгредієнти
500 г картоплі
150 г курячого філе
150 г болгарського перцю
100 г цибулі
зелень за смаком
сметана (або майонез)
перепелині яйця (9-12 шт.)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Готове філе остудити, дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 6 Зелень дрібно нарізати.
Крок 7 Змішати філе, перець, цибуля, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Додати трохи сметани (близько 1-2 ст.л.), перемішати.
Крок 9 Картоплю натерти на тертці для корейської моркви, або нарізати дуже тонкою соломкою.
Крок 10 У великій кількості розігрітого масла посмажити картоплю до золотавого кольору.
Смажити краще невеликими порціями.
Готову картоплю промокнути паперовим рушником, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 11 На тарілки викласти салат.
Крок 12 На салат викласти картоплю.
Крок 13 В серединку викласти яйця.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий