Незвичайний спосіб подачі фаршированих яєць.
В якості фаршу можна використовувати будь-яку начинку, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця Курчата. Інгредієнти
5 яєць
1 авокадо (стигле)
болгарський перець червоного і жовтого кольору
зелень за смаком
майонез
сіль
гвоздика або перець горошком
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини, жовтки вийняти.
Крок 2 Жовтки подрібнити.
Крок 3 Авокадо почистити, видалити кісточку, м'якоть розім'яти виделкою.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати жовтки, авокадо, зелень, трохи посолити.
Крок 6 Додати майонез, перемішати.
Крок 7 Масою нафарширувати половинки яєць.
Крок 8 Потім половинки з'єднати.
Крок 9 З червоного перцю вирізати (ножицями або ножем) гребінець і дзьобик.
З жовтого перцю вирізати крильця і ??хвостик.
Крок 10 У розрізи вставити гребінець, дзьоб, крила (крила можна «приклеїти» на крапельку майонезу), хвостик.
З гвоздики або перцю зробити оченята.
Крок 11
Смачного!
В якості фаршу можна використовувати будь-яку начинку, за смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця Курчата. Інгредієнти
5 яєць
1 авокадо (стигле)
болгарський перець червоного і жовтого кольору
зелень за смаком
майонез
сіль
гвоздика або перець горошком
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини, жовтки вийняти.
Крок 2 Жовтки подрібнити.
Крок 3 Авокадо почистити, видалити кісточку, м'якоть розім'яти виделкою.
Крок 4 Зелень дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати жовтки, авокадо, зелень, трохи посолити.
Крок 6 Додати майонез, перемішати.
Крок 7 Масою нафарширувати половинки яєць.
Крок 8 Потім половинки з'єднати.
Крок 9 З червоного перцю вирізати (ножицями або ножем) гребінець і дзьобик.
З жовтого перцю вирізати крильця і ??хвостик.
Крок 10 У розрізи вставити гребінець, дзьоб, крила (крила можна «приклеїти» на крапельку майонезу), хвостик.
З гвоздики або перцю зробити оченята.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий