Оригінальний спосіб подачі салату.
Я робила кошики з Пармезану, вони вийшли ніжні, смачні, добре тримали форму.
З іншого сиру не пробувала, але, думаю, можна поекспериментувати.
В кошики можна покласти будь-який салат, головне, щоб він був не дуже соковитим. Наповнювати кошики краще перед подачею.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-15 кошиків.
Інгредієнти
Салат в кошиках з Пармезану. Інгредієнти
150 г пармезану
салат:
200 г курячого філе
200 г маринованих грибів (я використовувала опеньки)
100 г цибулі
150 мл соєвого соусу
майонез
сіль
перець
рослинне масло
для прикраси:
помідори черрі
зелень
Приготування
Крок 1 Готуємо салат.
Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Філе дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати філе і цибулю.
Крок 4 Залити соєвим соусом.
Прибрати в холодильник на 1 годину.
Крок 5 Потім соус злити, філе викласти на змащену маслом сковороду.
Крок 6 Смажити, при помішуванні, протягом 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 7 Змішати філе та гриби.
Крок 8 Заправити майонезом.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 9 Готуємо кошики.
Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Деко застелити папером для випічки.
Викласти 1 ст.л. сиру у вигляді кола, діаметром близько 10-12 см.
Крок 11 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 5-7 хвилин).
Крок 12 За допомогою широкої лопатки зняти коло з паперу.
Крок 13 Гарячий коло надіти на перевернутий стакан (бажано використовувати кілька склянок, щоб кола не затверділи на деку, або деко з рештою колами тримати в теплій духовці).
Остудити.
Крок 14 Зняти кошичок зі склянки.
Крок 15 Наповнити салатом.
Крок 16 Прикрасити половинкою черрі і зеленню.
Смачного!
Я робила кошики з Пармезану, вони вийшли ніжні, смачні, добре тримали форму.
З іншого сиру не пробувала, але, думаю, можна поекспериментувати.
В кошики можна покласти будь-який салат, головне, щоб він був не дуже соковитим. Наповнювати кошики краще перед подачею.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-15 кошиків.
Інгредієнти
Салат в кошиках з Пармезану. Інгредієнти
150 г пармезану
салат:
200 г курячого філе
200 г маринованих грибів (я використовувала опеньки)
100 г цибулі
150 мл соєвого соусу
майонез
сіль
перець
рослинне масло
для прикраси:
помідори черрі
зелень
Приготування
Крок 1 Готуємо салат.
Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Філе дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати філе і цибулю.
Крок 4 Залити соєвим соусом.
Прибрати в холодильник на 1 годину.
Крок 5 Потім соус злити, філе викласти на змащену маслом сковороду.
Крок 6 Смажити, при помішуванні, протягом 10-15 хвилин.
Остудити.
Крок 7 Змішати філе та гриби.
Крок 8 Заправити майонезом.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 9 Готуємо кошики.
Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 Деко застелити папером для випічки.
Викласти 1 ст.л. сиру у вигляді кола, діаметром близько 10-12 см.
Крок 11 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 5-7 хвилин).
Крок 12 За допомогою широкої лопатки зняти коло з паперу.
Крок 13 Гарячий коло надіти на перевернутий стакан (бажано використовувати кілька склянок, щоб кола не затверділи на деку, або деко з рештою колами тримати в теплій духовці).
Остудити.
Крок 14 Зняти кошичок зі склянки.
Крок 15 Наповнити салатом.
Крок 16 Прикрасити половинкою черрі і зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий