Фарширувати крабові палички можна різними начинками.
Я пропоную два варіанти начинки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані крабові палички. Інгредієнти
240 г крабових паличок
150 г консервованої горбуші (або тунця)
3 яйця
3 столових ложки відвареного рису
150 г цибулі
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин. Потім воду злити.
Це робиться для того, щоб цибуля не гірчить.
Крок 3 Горбушу розім'яти виделкою.
Крок 4 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Для першого варіанту начинки змішати горбушу, половину яєць, цибулю, посолити, поперчити.
Крок 6 Заправити майонезом.
Крок 7 Для другого варіанту змішати рис і залишилися яйця, посолити, поперчити.
Крок 8 Заправити майонезом.
Крок 9 Крабову паличку розгорнути.
Крок 10 Намазати начинку.
Крок 11 Акуратно згорнути паличку.
Поставити палички на 1-2 години в холодильник.
Потім палички нарізати невеликими шматочками.
Смачного!
Я пропоную два варіанти начинки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані крабові палички. Інгредієнти
240 г крабових паличок
150 г консервованої горбуші (або тунця)
3 яйця
3 столових ложки відвареного рису
150 г цибулі
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин. Потім воду злити.
Це робиться для того, щоб цибуля не гірчить.
Крок 3 Горбушу розім'яти виделкою.
Крок 4 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Для першого варіанту начинки змішати горбушу, половину яєць, цибулю, посолити, поперчити.
Крок 6 Заправити майонезом.
Крок 7 Для другого варіанту змішати рис і залишилися яйця, посолити, поперчити.
Крок 8 Заправити майонезом.
Крок 9 Крабову паличку розгорнути.
Крок 10 Намазати начинку.
Крок 11 Акуратно згорнути паличку.
Поставити палички на 1-2 години в холодильник.
Потім палички нарізати невеликими шматочками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий