Завдяки травам баклажани виходять неймовірно ароматними та смачними.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Баклажани Ароматні. Інгредієнти
2-3 баклажана
1 яйце
5 ст.л. панірувальних сухарів
2 ст.л. сушеної травички (я використовувала майоран і базилік)
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани вимити, нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см.
Посипати сіллю і залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчить).
Крок 2 Змішати панірувальні сухарі (я використовувала покупні сухарі з кунжутом) і сушену травичку.
Крок 3 Яйця трохи збити, посолити.
Кружечки баклажанів вмочити в яйці.
Крок 4 І обваляти в паніровці.
Крок 5 Смажити на олії з двох боків до золотистого кольору (по 5-6 хвилин з кожного боку).
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Баклажани Ароматні. Інгредієнти
2-3 баклажана
1 яйце
5 ст.л. панірувальних сухарів
2 ст.л. сушеної травички (я використовувала майоран і базилік)
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани вимити, нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см.
Посипати сіллю і залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчить).
Крок 2 Змішати панірувальні сухарі (я використовувала покупні сухарі з кунжутом) і сушену травичку.
Крок 3 Яйця трохи збити, посолити.
Кружечки баклажанів вмочити в яйці.
Крок 4 І обваляти в паніровці.
Крок 5 Смажити на олії з двох боків до золотистого кольору (по 5-6 хвилин з кожного боку).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий