Інгредієнти
Фаршировані кальмари Поросята. Інгредієнти
8-10 тушок кальмарів (почищених)
150 г вареного рису
3 яйця
100 г маринованих грибів
150 г цибулі
150 г моркви
сіль
перець
майонез
Приготування
Крок 1 Кальмари відварити до готовності (опустити в киплячу воду на 2-3 хвилини).
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 Яйця натерти на крупній тертці.
Крок 8 Змішати рис, гриби, яйця, обсмажені цибулю з морквою, посолити, поперчити.
Крок 9 Додати майонез, добре перемішати.
Крок 10 Масою нафарширувати тушки кальмарів.
Крок 11 Готові кальмари можна нарізати, а можна зробити поросят.
Для цього вирізати з морквини п'ятаки, вушка, хвостик.
З бутонів гвоздики або горошин чорного перцю зробити оченята.
Смачного!
Фаршировані кальмари Поросята. Інгредієнти
8-10 тушок кальмарів (почищених)
150 г вареного рису
3 яйця
100 г маринованих грибів
150 г цибулі
150 г моркви
сіль
перець
майонез
Приготування
Крок 1 Кальмари відварити до готовності (опустити в киплячу воду на 2-3 хвилини).
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 Яйця натерти на крупній тертці.
Крок 8 Змішати рис, гриби, яйця, обсмажені цибулю з морквою, посолити, поперчити.
Крок 9 Додати майонез, добре перемішати.
Крок 10 Масою нафарширувати тушки кальмарів.
Крок 11 Готові кальмари можна нарізати, а можна зробити поросят.
Для цього вирізати з морквини п'ятаки, вушка, хвостик.
З бутонів гвоздики або горошин чорного перцю зробити оченята.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий