Звичайно, деруни гарні і без грибів, але з грибами вони просто фантастично смачні й ароматні.
Подавати їх можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-15 штук.
Інгредієнти
Деруни з грибами. Інгредієнти
700 г картоплі
300 г грибів
150 г цибулі
1-2 ст.л. борошна
1 яйце
сіль
перець
рослинна олія для смаження
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати гриби, посолити, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, натерти на середній тертці.
Крок 6 Додати яйце, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 7 Додати гриби, перемішати.
Крок 8 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 9 Столовою ложкою викласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Крок 10 Смажити з двох боків до золотистого кольору.
Крок 11
Смачного!
Подавати їх можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-15 штук.
Інгредієнти
Деруни з грибами. Інгредієнти
700 г картоплі
300 г грибів
150 г цибулі
1-2 ст.л. борошна
1 яйце
сіль
перець
рослинна олія для смаження
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби дрібно нарізати.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати гриби, посолити, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 5 Картоплю почистити, натерти на середній тертці.
Крок 6 Додати яйце, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 7 Додати гриби, перемішати.
Крок 8 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 9 Столовою ложкою викласти в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Крок 10 Смажити з двох боків до золотистого кольору.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий