У цьому рецепті можна використовувати білі гриби, опеньки, підберезники, печериці.
Ікру можна намазати на батон або чорний хліб і подати до супу. Дуже смачно!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 500 г ікри.
Інгредієнти
Грибна ікра. Інгредієнти
500 г грибів
300 г цибулі
3-4 зубчики часнику
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби нарізати.
Крок 2 Гриби відварити (я варила близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Потім гриби покласти в блендер.
Крок 4 Подрібнити (якщо блендера немає, гриби можна пропустити через м'ясорубку).
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Крок 7 Змішати гриби і цибулю, посолити, поперчити.
Крок 8 Додати видавлений через чеснокодавку часник, добре перемішати.
Крок 9
Смачного!
Ікру можна намазати на батон або чорний хліб і подати до супу. Дуже смачно!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 500 г ікри.
Інгредієнти
Грибна ікра. Інгредієнти
500 г грибів
300 г цибулі
3-4 зубчики часнику
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби нарізати.
Крок 2 Гриби відварити (я варила близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Потім гриби покласти в блендер.
Крок 4 Подрібнити (якщо блендера немає, гриби можна пропустити через м'ясорубку).
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Крок 7 Змішати гриби і цибулю, посолити, поперчити.
Крок 8 Додати видавлений через чеснокодавку часник, добре перемішати.
Крок 9
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий