Така закуска стане окрасою столу.
Зовсім не обов'язково використовувати начинку, зазначену в рецепті.
Додавайте, міняйте, вдосконалюйте начинку на свій смак.
Можна таким чином приготувати холодець, теж буде цікаво.
Особливо актуальні такі яйця на Великдень.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7 штук.
Інгредієнти
Заливні яйця. Інгредієнти
7 яєць
шинка (або карбонад, окіст, ковбаса і т.д.)
100 г курячого філе
горошок
кукурудза
червоний болгарський перець або журавлина
2 ст.л. желатину
зелень
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання) в підсоленій воді.
Нам знадобиться 1 стакан бульйону, в якому варилося філе.
Крок 2 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 3 Яйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2.5 см.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.
Крок 4 У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім промити її гарненько під проточною водою.
Крок 5 Шинку (карбонад, окіст, ковбасу) нарізати невеликими кубиками.
Замість шинки можна використовувати відварене куряче філе.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати невеликими кубиками.
Крок 7 В 1 склянці гарячого бульйону розчинити желатин.
Крок 8 Шкаралупу поставити в підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти зелень, перець.
Крок 9 Потім додати м'ясо, горошок, кукурудзу.
Крок 10 Залити бульйоном з желатином.
Поставити в холодильник на ніч.
Крок 11 Потім шкаралупу очистити.
Смачного!
Зовсім не обов'язково використовувати начинку, зазначену в рецепті.
Додавайте, міняйте, вдосконалюйте начинку на свій смак.
Можна таким чином приготувати холодець, теж буде цікаво.
Особливо актуальні такі яйця на Великдень.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7 штук.
Інгредієнти
Заливні яйця. Інгредієнти
7 яєць
шинка (або карбонад, окіст, ковбаса і т.д.)
100 г курячого філе
горошок
кукурудза
червоний болгарський перець або журавлина
2 ст.л. желатину
зелень
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання) в підсоленій воді.
Нам знадобиться 1 стакан бульйону, в якому варилося філе.
Крок 2 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 3 Яйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2.5 см.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.
Крок 4 У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім промити її гарненько під проточною водою.
Крок 5 Шинку (карбонад, окіст, ковбасу) нарізати невеликими кубиками.
Замість шинки можна використовувати відварене куряче філе.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати невеликими кубиками.
Крок 7 В 1 склянці гарячого бульйону розчинити желатин.
Крок 8 Шкаралупу поставити в підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти зелень, перець.
Крок 9 Потім додати м'ясо, горошок, кукурудзу.
Крок 10 Залити бульйоном з желатином.
Поставити в холодильник на ніч.
Крок 11 Потім шкаралупу очистити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий