З начинкою для цих рулетиков можна експериментувати нескінченно.
Смачно буде і з овочами, і з фаршем, і з сиром і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-15 рулетиков.
Інгредієнти
Рулетики з баклажанів. Інгредієнти
2 великих баклажана
100-150 г шинки
300 г помідорів
150 г моркви
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати уздовж пластиками товщиною 3-5 мм.
Крок 2 Посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 3 Помідори дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Шинку нарізати невеликими брусочками.
Крок 6 Обсмажити моркву на рослинному маслі.
Крок 7 Додати помідори, посолити, злегка обсмажити.
Остудити.
Крок 8 Баклажани обсмажити на олії до золотистого кольору.
Потім їх викласти на паперовий рушник, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 9 На баклажани викласти трохи начинки.
Крок 10 Викласти шинку.
Крок 11 Згорнути рулетик.
Смачного!
Смачно буде і з овочами, і з фаршем, і з сиром і т.д.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-15 рулетиков.
Інгредієнти
Рулетики з баклажанів. Інгредієнти
2 великих баклажана
100-150 г шинки
300 г помідорів
150 г моркви
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати уздовж пластиками товщиною 3-5 мм.
Крок 2 Посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 3 Помідори дрібно нарізати.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Шинку нарізати невеликими брусочками.
Крок 6 Обсмажити моркву на рослинному маслі.
Крок 7 Додати помідори, посолити, злегка обсмажити.
Остудити.
Крок 8 Баклажани обсмажити на олії до золотистого кольору.
Потім їх викласти на паперовий рушник, промокнути, щоб прибрати надлишки жиру.
Крок 9 На баклажани викласти трохи начинки.
Крок 10 Викласти шинку.
Крок 11 Згорнути рулетик.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий