Популярнейшая закуска! Остренькая і дуже ароматна.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Морква по-корейськи. Інгредієнти
500 г моркви
500 г цибулі
100 мл рослинного масла
1 ч.л. оцту 70%
1 ст.л. цукру
3-4 зубчики часнику
червоний гострий перець
сіль
Приготування
Крок 1 Лук крупно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на спеціальній тертці або нарізати довгою тонкою соломкою.
Крок 3 Посолити, перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.
Крок 4 В морква додати цукор, червоний перець (я додаю 0.5 ч.л.).
Крок 5 Добре перемішати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії до темно-золотистого кольору.
Крок 7 Потім цибулю прибрати, він нам не знадобиться.
Масло прибрати з вогню, трохи остудити, додати оцет.
Крок 8 Гарячим маслом залити моркву, перемішати.
Крок 9 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 10 Все добре перемішати.
Крок 11 Перед вживанням дати постояти в холодильнику 2-3 години.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Морква по-корейськи. Інгредієнти
500 г моркви
500 г цибулі
100 мл рослинного масла
1 ч.л. оцту 70%
1 ст.л. цукру
3-4 зубчики часнику
червоний гострий перець
сіль
Приготування
Крок 1 Лук крупно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на спеціальній тертці або нарізати довгою тонкою соломкою.
Крок 3 Посолити, перемішати і дати постояти 20-30 хвилин.
Крок 4 В морква додати цукор, червоний перець (я додаю 0.5 ч.л.).
Крок 5 Добре перемішати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на рослинній олії до темно-золотистого кольору.
Крок 7 Потім цибулю прибрати, він нам не знадобиться.
Масло прибрати з вогню, трохи остудити, додати оцет.
Крок 8 Гарячим маслом залити моркву, перемішати.
Крок 9 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 10 Все добре перемішати.
Крок 11 Перед вживанням дати постояти в холодильнику 2-3 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий