Фаршировані яйця - зручна порційна закуска.
Фарширувати їх можна різними начинками, я пропоную рибну.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця. Інгредієнти
4 яйця (варених)
150 г філе горбуші (солоної)
майонез
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини.
Крок 2 Жовтки вийняти.
Крок 3 Жовтки подрібнити.
Крок 4 Рибу дрібно нарізати.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати жовтки, горбушу, зелень.
Крок 7 Додати трохи майонезу, добре перемішати.
Крок 8 Отриманою масою нафарширувати половинки яєць.
За допомогою кондитерського шприца прикрасити сіточкою з майонезу.
Смачного!
Фарширувати їх можна різними начинками, я пропоную рибну.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 порцій.
Інгредієнти
Фаршировані яйця. Інгредієнти
4 яйця (варених)
150 г філе горбуші (солоної)
майонез
зелень за смаком
Приготування
Крок 1 Яйця розрізати вздовж на дві частини.
Крок 2 Жовтки вийняти.
Крок 3 Жовтки подрібнити.
Крок 4 Рибу дрібно нарізати.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати жовтки, горбушу, зелень.
Крок 7 Додати трохи майонезу, добре перемішати.
Крок 8 Отриманою масою нафарширувати половинки яєць.
За допомогою кондитерського шприца прикрасити сіточкою з майонезу.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий