Ароматна, ситна закуска.
У цьому рецепті важливо використовувати саме волоські горіхи, ніякі інші не підійдуть.
Якщо ви любите кінзу, додайте її до горіховою масою. Вийде ще духмяний і пікантніша.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15-20 штук.
Інгредієнти
Баклажани з волоськими горіхами. Інгредієнти
2 середніх баклажана
150 г волоських горіхів
1 зубчик часнику
майонез
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати кружечками.
Крок 2 Посолити, залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді.
Крок 3 Горіхи подрібнити.
Крок 4 У горіхи додати майонез, щоб вийшла кашка.
Крок 5 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Баклажани обсмажити на олії, з двох сторін, до золотистого кольору.
Крок 7 Промокнути паперовим рушником, щоб прибрати надлишки масла.
Крок 8 На кожен гурток баклажана покласти горіхову масу, розрівняти.
Поставити на 1-2 години в холодильник.
Смачного!
У цьому рецепті важливо використовувати саме волоські горіхи, ніякі інші не підійдуть.
Якщо ви любите кінзу, додайте її до горіховою масою. Вийде ще духмяний і пікантніша.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15-20 штук.
Інгредієнти
Баклажани з волоськими горіхами. Інгредієнти
2 середніх баклажана
150 г волоських горіхів
1 зубчик часнику
майонез
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати кружечками.
Крок 2 Посолити, залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді.
Крок 3 Горіхи подрібнити.
Крок 4 У горіхи додати майонез, щоб вийшла кашка.
Крок 5 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 6 Баклажани обсмажити на олії, з двох сторін, до золотистого кольору.
Крок 7 Промокнути паперовим рушником, щоб прибрати надлишки масла.
Крок 8 На кожен гурток баклажана покласти горіхову масу, розрівняти.
Поставити на 1-2 години в холодильник.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий