Ніжні, ситні палички.
Перед смаженням можна обваляти їх не в сухарях, а в борошні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-15 паличок.
Інгредієнти
Сирні палички. Інгредієнти
200 г сиру (5-15%)
200 г сиру (твердого)
2 яйця
зелень за смаком
2 зубчики часнику
панірувальні сухарі
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати сир і яйця.
Крок 4 Додати сир, перемішати.
Крок 5 Додати зелень і видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Якщо маса вийшла занадто рідка, додайте трохи борошна.
Крок 6 З маси виліпити палички і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 7 Масло розігріти, викласти палички.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 8 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Перед смаженням можна обваляти їх не в сухарях, а в борошні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-15 паличок.
Інгредієнти
Сирні палички. Інгредієнти
200 г сиру (5-15%)
200 г сиру (твердого)
2 яйця
зелень за смаком
2 зубчики часнику
панірувальні сухарі
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати сир і яйця.
Крок 4 Додати сир, перемішати.
Крок 5 Додати зелень і видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Якщо маса вийшла занадто рідка, додайте трохи борошна.
Крок 6 З маси виліпити палички і обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 7 Масло розігріти, викласти палички.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 8 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий