понедельник, 2 марта 2015 г.

Профітролі з трьома варіантами начинки

Я начиняла профитроли усіма 3-ма начинками, начинки вистачило, а печінкової небагато залишилося.
Її можна намазати на хліб, вийдуть смачні бутерброди.
Якщо ви хочете використовувати тільки один варіант начинки, то її треба збільшити в 2-3 рази.
Тісто для профитролей готується точно так само, як еклери:
відрізняються вони тільки формою.
Профітролі можна спекти заздалегідь, за 2-3 дні до торжества, покласти їх в пакетик, а начинити перед подачею на стіл.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 30-35 штук.
Інгредієнти
Профітролі з трьома варіантами начинки. Інгредієнти
тісто:

    100 г вершкового масла
    4 яйця
    180 г борошна
    ? ч.л. солі

начинка № 1:

    300 г курячої печінки
    100 г цибулі
    100 г моркви
    3 ст.л. сметани
    сіль
    рослинне масло

начинка № 2:

    150 г форелі або сьомги (слабосоленої)
    1 ст.л. червоної ікри
    2-3 ст. л. Альметте або сметани
    зелень

начинка № 3:

    5 ст.л. вареного згущеного молока
    50 г горіхів (у мене волоські, мигдаль, фундук)

Приготування

Крок 1 Закип'ятити 250 мл води, додати масло, сіль, довести до кипіння.

Крок 2 У киплячу воду всипати борошно, добре перемішати і проварити 2 хвилини.

Крок 3 Масу трохи остудити.
Додати одне яйце, добре перемішати, додати другий, перемішати.
Додати таким чином всі яйця.
Якщо яйця дрібні, їх може знадобитися 5 штук.

Крок 4 Деко застелити папером для випічки (або змастити маслом).
Ложкою або за допомогою кондитерського шприца викласти тісто у вигляді кульок діаметром близько 4 см.
Якщо шприца немає, можна покласти тісто в пакетик, відрізати куточок, і видавити.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до золотистої скоринки, приблизно 35-40 хвилин.
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.

Крок 5 Готуємо начинку № 1.
Цибулю дрібно нарізати.

Крок 6 Моркву натерти на середній тертці.

Крок 7 Цибулю обсмажити на олії.

Крок 8 Додати моркву, обсмажити.

Крок 9 Додати печінку, посолити.
Смажити на середньому вогні, під кришкою, протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
Щоб перевірити, чи готова печінку чи ні, розламати шматочок.
Якщо виділяється світла рідина - печінка готова.

Крок 10 Печінка з цибулею і морквою покласти в блендер, перемішати.
Якщо блендера немає, можна пропустити все через м'ясорубку.

Крок 11 Додати сметану.

Крок 12 Ще раз перемішати.

Крок 13 Готуємо начинку № 2.
Форель дрібно нарізати.

Крок 14 Зелень дрібно нарізати.

Крок 15 Змішати форель, зелень, ікру.

Крок 16 Додати Альметте, перемішати.

Крок 17 Готуємо начинку № 3.
Горіхи подрібнити у блендері або ножем.

Крок 18 Змішати згущене молоко і горіхи.

Крок 19 Випечені профитроли розрізати на дві частини.

Крок 20 Викласти начинку.

Крок 21 З'єднати половинки.

Крок 22 Прикрасити за смаком.
Профітролі з фореллю я прикрасила ікрою і зеленню, з печінкою - зеленню, зі згущеним молоком - посипала цукровою пудрою.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини caythuocla.com cms-dle.ru comicsblog.ru codescript.ru chis-chernomorsk.com.ua cinema-pulse.ru cool-answers.ru comicsarchive.org cotkan.ru cookday.ru affordable dental insurance affordable family health insurance affordable group health insurance